豬肉牛蒡炊飯

豬肉牛蒡炊飯

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
2 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 松阪肉 切薄片
    200 克
  • 牛蒡 切絲(長約5公分)
    80 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    50 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 466.4 mg
Eiwitten 27.2 g
Calorieën 3170.5 kJ / 758.5 kcal
Vetten 29.5 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 68.6 g
Koolhydraten 95.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...