Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 10 克 油
- 200 克 松阪肉 ,切薄片
- 80 克 牛蒡 ,切絲(長約5公分)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 米酒
- 10 克 味醂
- 150 克 高湯
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 50 克 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
- 500 克 水
- 15 克 蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3170.5 kJ / 758.5 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 95.1 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 68.6 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 466.4 mg