Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
克 牛肉, 切絲
of 200 克 火鍋牛肉片 - 1 茶匙 米酒
- 1 ½ 大匙 油
- 2 大匙 蠔油
- ½ 茶匙 太白粉
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 150 克 韭黃, 切段
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 魚露
- 1 茶匙 沙茶醬
- 150 克 水, 需視情況多備一些
- 30 克 寬粉條 ,以水沖洗至軟
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1135 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 6.887 g
- Koolhydraten
- 5.987 g
- Vetten
- 23.986 g
- Vezels
- 1.351 g