椒麻雞捲

椒麻雞捲

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 米酒
    1 大匙
  • 去骨雞腿肉 帶皮
    2 隻
  • 2 大匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 魚露
    1 大匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 花椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    40 克
  • 新鮮紅辣椒
    25 克
  • 新鮮香菜
    25 克
  • 500 克
  • 小黃瓜 切絲, 泡冰水備用
    100 克
  • 高麗菜葉 切絲, 泡冰水備用
    100 克
  • 無鹽烤花生 拍碎
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Eiwitten 20 g
Calorieën 1010 kJ / 242 kcal
Vetten 11 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...