Apparaten en accessoires
金銀蒜蒸絲瓜
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
絲瓜 去皮,切塊(約3公分)350 克
-
蒜頭40 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 ½ 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
水500 克
-
枸杞 以熱水浸泡1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5 g
Calorieën
528 kJ /
130 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
媽媽的快手料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan