Apparaten en accessoires
干貝冬瓜羹
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
冬瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
薑10 克
-
高湯 (雞或魚高湯皆可)300 克
-
水200 克
-
乾干貝 (約40克), 泡軟,剝絲備用10 粒
-
枸杞 洗淨備用5 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
170 kJ /
40 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
8.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan