Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
滷牛腱心
- 1 大匙 油
- 30 克 蔥 ,切段(5公分)
- 20 克 薑 ,切片
- 20 克 蒜頭 ,切對半
- 1 根 新鮮紅辣椒 (2克,約4公分)
- 360 克 蘋果 (約3顆小蘋果),削皮去籽,切塊(約3公分)
- 145 克 醬油
- 45 克 冰糖
- 500 克 牛腱心 ,切四塊,預先川燙去血水
- 45 - 60 克 紹興酒
- 450 克 水
- 2 粒 八角 (約2克)
- ½ 茶匙 鹽
涼拌洋蔥牛腱心
- 1 顆 洋蔥 ,切絲
- 冰塊 ,適量
- 冷開水 ,適量
- 15 克 新鮮紅辣椒 (約2根)
- 10 克 蒜頭
- 5 大匙 檸檬汁
- 4 大匙 魚露
- 2 大匙 糖
- 新鮮香菜葉 ,適量 (optioneel)
- 1 顆 牛蕃茄 ,切條
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1349.9 kJ / 322.9 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 95 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1914.3 mg