Apparaten en accessoires
特製南瓜粉蒸肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
6 人份
Ingrediënten
-
米50 克
-
長糯米25 克
-
水1075 克
-
梅花肉 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水500 克
-
醬油2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
五香粉 (詳見要訣)½ 茶匙
-
南瓜 去籽、切塊(約2公分)300 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
14.1 g
Calorieën
1467 kJ /
350 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
20.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
閤家團圓年菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan