特製南瓜粉蒸肉

特製南瓜粉蒸肉

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
6 人份

Ingrediënten

  • 50 克
  • 長糯米
    25 克
  • 1075 克
  • 梅花肉 切片(厚度約0.5公分),先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉 (詳見要訣)
    ½ 茶匙
  • 南瓜 去籽、切塊(約2公分)
    300 克
  • 切蔥花,裝飾用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 14.1 g
Calorieën 1467 kJ / 350 kcal
Vetten 23.5 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 20.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...