九層塔吻仔魚蒸蛋、紫蘇梅蒸鱈魚&薑黃藜麥地瓜飯

九層塔吻仔魚蒸蛋、紫蘇梅蒸鱈魚&薑黃藜麥地瓜飯

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

九層塔吻仔魚蒸蛋
  • 2 顆
  • 200 克
  • ¼ 茶匙
  • 九層塔 洗淨,取葉,切碎
    5 克
  • 吻仔魚 洗淨,瀝乾
    20 克
紫蘇梅蒸鱈魚<br>
  • 米酒
    30 克
  • 醬油
    10 克
  • 冰糖粉 (可省略)
    5 克
  • 鱈魚片 (約一片)
    300 克
  • 紫蘇梅 (含醬汁),去籽,切碎
    25 - 30 克
  • 切絲
    10 克
薑黃藜麥地瓜飯<br>
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 地瓜 洗淨,削皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 1200 克
  • 薑黃粉
    ¼ 茶匙
  • 藜麥
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 263 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1789.2 kJ / 428 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 146.4 g
Koolhydraten 54.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...