豆瓣魚片

豆瓣魚片

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 太白粉
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 蛋白
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 鱸魚 鱸魚排,切厚片
    350 克
  • 1820 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 15 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 辣椒油
    2 大匙
  • 花椒粉
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬
    60 克
  • 醬油 依個人口味調整
    10 - 15 克
  • 1 茶匙
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 995.1 mg
Eiwitten 12.8 g
Calorieën 787.8 kJ / 193 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 16 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...