Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 克 青木瓜 ,去皮去籽,刨絲
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 500 克 水
- 250 克 雞胸肉 ,(約1副)
- 30 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒
- 10 克 新鮮香菜 ,取葉
- 50 克 檸檬汁
- 40 克 魚露
- 30 克 糖
- 35 克 米醋
- 50 克 小蕃茄 ,切瓣
- 50 克 無鹽烤花生 ,拍碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1799.5 kJ / 430.5 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 71 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 248.1 mg