Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 克 水 (川燙用)
- 60 克 綠色花椰菜 ,切小朵
- 60 克 洋蔥 ,切塊(3公分)
- 15 克 蒜頭
- 20 克 油
- 100 克 小蕃茄 ,對半切
- 150 克 新鮮綜合菇類 ,剝小朵
- 5 顆 蛋 (約250克)
- 35 克 牛奶
- 40 克 鮮奶油
- 1 茶匙 義大利綜合香料
- ⅛ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 比薩起士絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 934.8 kJ / 223.6 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 1.7 g