Apparaten en accessoires
日式溏心蛋 (TM 5)
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u. 30min
6 人份
Ingrediënten
醃汁
-
醬油90 克
-
清酒90 克
-
味醂90 克
-
糖1 ½ 茶匙
煮蛋
-
水1800 克
-
蛋6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
904.7 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
500.8 kJ /
119.7 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
健康小食蛋料理
8 recepten
Taiwan
Taiwan