番茄火鍋湯底

番茄火鍋湯底

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 番茄 去蒂,切塊
    600 克
  • 洋蔥 約半顆,切塊
    90 克
  • 切片
    5 克
  • 20 克
  • 番茄汁 低鈉
    340 克
  • 高湯 任一口味
    340 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 321.2 mg
Eiwitten 2.4 g
Calorieën 398.6 kJ / 95.3 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 11.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...