蔥油雞

蔥油雞

4.3 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 人份

Ingrediënten

雞肉
  • 去骨雞腿排
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 切片
    5 克
  • 切段(約3公分)
    10 克
  • 蒜頭 略拍扁
    5 克
  • 1950 克
蔥油
  • 切片
    5 克
  • 40 克
  • 切蔥花
    80 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 662.3 mg
Eiwitten 47.9 g
Calorieën 3276.9 kJ / 784 kcal
Vetten 62 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraten 7.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...