Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
雞肉
- 250 克 去骨雞腿排
- ¼ 茶匙 鹽
- 5 克 薑 ,切片
- 10 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 5 克 蒜頭 ,略拍扁
- 1950 克 水
蔥油
- 5 克 薑 ,切片
- 40 克 油
- 80 克 蔥 ,切蔥花
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 整份食譜
- Calorieën
- 3276.9 kJ / 784 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 662.3 mg