蔥油雞
TM6

蔥油雞

4.2 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

雞肉

  • 250 克 去骨雞腿排
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 5 克 薑 ,切片
  • 10 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 5 克 蒜頭 ,略拍扁
  • 1950 克 水

蔥油

  • 5 克 薑 ,切片
  • 40 克 油
  • 80 克 蔥 ,切蔥花
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Voeding
per 1 整份食譜
Calorieën
3276.9 kJ / 784 kcal
Eiwitten
47.9 g
Koolhydraten
7.9 g
Vetten
62 g
Verzadigd vet
12.9 g
Vezels
2.5 g
Natrium
662.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten