蓮藕香菇蒸肉餅

蓮藕香菇蒸肉餅

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 蓮藕 去皮切厚片
    200 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 10 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 乾香菇 厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)
    3 朵
  • 500 克
  • 切蔥花

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 502.6 mg
Eiwitten 14.5 g
Calorieën 1122.5 kJ / 268.3 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 11.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...