港式叉燒肉

港式叉燒肉

4.4 23 beoordelingen
Voorbereiding. 72u.
Totaal 72u. 30min
600 克

Ingrediënten

  • 蠔油
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 米酒
    30 克
  • 蜂蜜 多備一些刷肉用
    50 克
  • 香油
    1 大匙
  • 切段
    1 根
  • 2 - 3 片
  • 蒜頭 切片
    2 粒
  • ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 豆腐乳 (紅麴豆腐乳)
    10 克
  • 梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)
    600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 克

Natrium 722.2 mg
Eiwitten 18.4 g
Calorieën 1328.2 kJ / 317.5 kcal
Vetten 20.7 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraten 12.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...