Apparaten en accessoires
蝦醬香茅炒豬肉
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
蝦醬1 茶匙
-
蒜頭25 克
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
新鮮香茅 取根部、切段2 根
-
檸檬葉4 片
-
糖2 大匙
-
松阪肉 切片400 克
-
新鮮香菜10 克
-
檸檬汁1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18 g
Calorieën
1511 kJ /
362 kcal
Vetten
27 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
踏進泰國廚房
11 recepten
Taiwan
Taiwan