Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 牛肉 ,切絲
- 10 克 油
- 15 克 醬油膏
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
-
40
克 韓國麻油
of 40 克 白芝麻油 - 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 60 克 洋蔥 ,切絲
- 50 克 小黃瓜 ,切絲
- ½ 茶匙 鹽
- 10 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 30 克 醬油
- 15 克 糖
- 2 茶匙 韓國辣椒醬
- 20 克 蒜頭
- 15 克 白醋
- 1000 克 水 (川燙冬粉用)
- 160 克 韓式冬粉 ,預先浸泡20分鐘
- 500 克 冷開水
- 白芝麻 ,少許
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1384 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 1.8 g