Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 茶匙 花椒粒
蒸蛋
- 2 顆 蛋
-
140
克 水
of 140 克 高湯 ,冷 - ½ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 味醂
- 2 茶匙 米酒
- 400 克 水
- 1 根 青蔥 ,切蔥花,蔥白和蔥綠分開
麻婆醬
- 5 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段 (optioneel)
- 25 克 辣豆瓣醬
- 75 克 絞肉 ,豬或牛
- 1 茶匙 醬油
- ¼ 茶匙 糖
- 1 大匙 水
- 1 滿茶匙 太白粉
- 40 克 水
- 10 克 蠔油
- Voeding
- per 2 人份
- Calorieën
- 1702.6 kJ / 407.3 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 432.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 2818 mg