麻婆蒸蛋

麻婆蒸蛋

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 花椒粒
    1 茶匙
蒸蛋
  • 2 顆
  • 140 克
    140 克 高湯
  • ½ 茶匙
  • 味醂
    10 克
  • 400 克
  • 青蔥 切蔥花,蔥白和蔥綠分開
    1 根
麻婆醬
  • 5 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 切段
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 15 克
  • 絞肉 豬或牛
    75 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 2 大匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 100 克
  • 蠔油
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 人份

Natrium 2818 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 1702.6 kJ / 407.3 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 432.1 g
Koolhydraten 22.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...