豆腐蒸魚片

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 豆腐 切片,約 1 盒
    300 克
  • 帶皮鱸魚片 切片
    150 克
  • 斜切片,蔥白和蔥綠分開
    1 支
  • 500 克
  • 龜甲萬丸大豆本釀醬油
    15 - 20 克
  • 15 - 20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 365.2 mg
Eiwitten 18.3 g
Calorieën 716.2 kJ / 171.2 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 2.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...