Apparaten en accessoires
豆腐蒸魚片
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
豆腐 切片,約 1 盒300 克
-
帶皮鱸魚片 切片150 克
-
蔥 斜切片,蔥白和蔥綠分開1 支
-
水500 克
-
龜甲萬丸大豆本釀醬油15 - 20 克
-
油15 - 20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
365.2 mg
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
716.2 kJ /
171.2 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品 X 龜甲萬
5 recepten
Taiwan
Taiwan