白木耳紅蘿蔔燉雞腳

白木耳紅蘿蔔燉雞腳

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 純芝麻油
    5 克
  • 切片
    20 克
  • 雞爪 切段(約6公分),先以熱水川燙去血水
    200 克
  • 米酒
    35 克
  • 新鮮白木耳 切小朵
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    20 克
  • ¾ 茶匙
  • 1000 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 11.7 g
Calorieën 694.7 kJ / 166.2 kcal
Vetten 8.5 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 9.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...