Apparaten en accessoires
起士雞肉冬粉湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)200 克
-
味噌25 克
-
洋蔥20 克
-
油½ 大匙
-
雞高湯350 克
-
綠花椰菜 切小朵80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
豆漿 (無糖)250 克
-
起士片2 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
25 g
Calorieën
1487 kJ /
360 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI美味廚房
11 recepten
Taiwan
Taiwan