Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- 25 克 味噌
- 20 克 洋蔥
- ½ 大匙 油
- 350 克 雞高湯
- 80 克 綠花椰菜 ,切小朵
- 120 克 冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 250 克 豆漿 (無糖)
- 2 片 起士片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1487 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g