Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 紅蘿蔔, 切塊
- 80 克 青江菜, 切段
- 60 克 新鮮香菇, 切塊
- 20 克 黑木耳
- 20 克 芹菜
- 20 克 冬粉, 泡軟,切小段(約1公分)
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 細砂糖
- 1 茶匙 香油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 張 水餃皮
- 500 克 水
- 香油, 少許
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 200 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0.8 g