鼎湖蒸素餃
TM5 TM6

鼎湖蒸素餃

3.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 40 克 紅蘿蔔, 切塊
  • 80 克 青江菜, 切段
  • 60 克 新鮮香菇, 切塊
  • 20 克 黑木耳
  • 20 克 芹菜
  • 20 克 冬粉, 泡軟,切小段(約1公分)
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 細砂糖
  • 1 茶匙 香油
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 張 水餃皮
  • 500 克 水
  • 香油, 少許

Voeding
per 1 個
Calorieën
200 kJ / 47 kcal
Eiwitten
1.2 g
Koolhydraten
9.5 g
Vetten
0.6 g
Vezels
0.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten