泰式涼拌文蛤

泰式涼拌文蛤

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 50min
3 人份

Ingrediënten

  • 400 克
  • 已吐沙
    300 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約2公分)
    10 克
  • 檸檬 取汁備用
    1 顆
  • 魚露
    4 茶匙
  • 泰式辣椒醬
    2 大匙
  • 2 茶匙
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 新鮮香茅 取白色部分,切斜片
    25 克
  • 洋蔥 切絲(詳見要訣)
    120 克
  • 新鮮香菜葉 適量

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 943.8 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 439.1 kJ / 105 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 39.3 g
Koolhydraten 14.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...