Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 水
- 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,已吐沙
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
- 1 顆 檸檬 ,取汁備用
- 4 茶匙 魚露
- 2 大匙 泰式辣椒醬
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 黑麻油
- 25 克 新鮮香茅 ,取白色部分,切斜片
- 120 克 洋蔥 ,切絲(詳見要訣)
- 新鮮香菜葉 ,適量
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 439.1 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 39.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 943.8 mg