鹽滷豆腐

鹽滷豆腐

3.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1200 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 17.8 g
Calorieën 750.3 kJ / 179.5 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 7.2 g
Koolhydraten 16.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...