雞蛋豆腐

雞蛋豆腐

3.9 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 1500 克
  • (約330-350克)
    6 顆
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 27.6 g
Calorieën 1215.9 kJ / 290.9 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 3.6 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...