橙香薑黃烤雞腿

橙香薑黃烤雞腿

4.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 5min
4 人份

Ingrediënten

  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約6公分)
    800 克
  • 柳橙
    3 顆
  • 蜂蜜
    35 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 香菜籽
    1 茶匙
  • 孜然粉
    1 ½ 茶匙
  • 薑黃粉
    2 茶匙
  • 香菜 只取葉子
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 30.4 g
Calorieën 2256.4 kJ / 539.8 kcal
Vetten 38.7 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 22.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...