Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約6公分)
- 3 顆 柳橙
- 35 克 蜂蜜
- 15 克 橄欖油
- 20 克 蒜頭
- 1 茶匙 香菜籽
- 1 ½ 茶匙 孜然粉
- 2 茶匙 薑黃粉
- 10 克 香菜 ,只取葉子
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2256.4 kJ / 539.8 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1.5 g