茶油雲吞

茶油雲吞

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
50 顆

Ingrediënten

醬汁
  • 蒜頭
    10 克
  • 醬油
    30 克
  • 烏醋
    20 克
  • 5 克
  • 苦茶油
    15 克
  • 青蔥 切蔥花
    1 枝
  • 白胡椒粉 少許
內餡
  • 20 克
  • 10 克
  • 1050 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • 蝦仁 切小塊
    150 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 苦茶油
    1 ½ 大匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 烏龍茶 (茶包的粉)
    2 大匙
  • 餛飩皮
    50 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 顆

Eiwitten 1.8 g
Calorieën 94.3 kJ / 22.6 kcal
Vetten 1.2 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 1.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...