Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
燒賣皮
- 50 克 水
- 180 克 麵粉 (中筋麵粉),多備一些撒粉用
- 1 顆 蛋
素燒賣內餡
- 250 克 新鮮香菇, 略切
- 50 克 紅蘿蔔, 切塊
- 5 克 薑
- 30 克 油
- 120 克 白米, 洗淨、瀝乾
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 醬油
- 30 克 冷凍豌豆, 裝飾用
- 枸杞, 少許,裝飾用
- 600 克 水
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 168 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g