韓式煎餅

韓式煎餅

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 地瓜 削皮,切塊 (約1根)
    170 克
  • 蒜苗 去除綠色的部分,切段 (約1根)
    60 克
  • 新鮮香菇 (約1朵),切片
    25 克
  • 櫛瓜 (約半條),切條
    100 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    85 克
  • 切段
    60 克
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 切片
    1 根
  • 中筋麵粉
    90 克
  • 90 克
  • ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 白醋
    2 茶匙
  • 熟白芝麻 多備一點
    ½ 茶匙
  • 韓國香油
    ½ 茶匙
  • 韓國辣椒粉 (optioneel)
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 海苔 (絲狀)
    少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 212.6 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 730.9 kJ / 174.9 kcal
Vetten 1.8 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 34.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...