鱈魚白菜雪見鍋

鱈魚白菜雪見鍋

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)
    100 克
  • 10 克
  • 高湯
    600 克
  • 大白菜 切塊(約4公分)
    100 克
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 切段(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇
    120 克
  • 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)
    400 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 22.5 g
Calorieën 1247 kJ / 299.8 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 17.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...