鱈魚白菜雪見鍋
TM5 TM6

鱈魚白菜雪見鍋

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
  • 10 克 水
  • 600 克 高湯
  • 100 克 大白菜 ,切塊(約4公分)
  • 3 大匙 日式醬油
  • 5 克 昆布
  • 150 克 京都水菜 ,切段(約3公分)
  • 120 克 鴻喜菇
  • 400 克 鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1247 kJ / 299.8 kcal
Eiwitten
22.5 g
Koolhydraten
17.5 g
Vetten
17.5 g
Vezels
1.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten