Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
翠玉福袋
- 8 片 高麗菜葉, 選用大片且完整的
- 120 克 去皮雞胸肉, 切塊
- 100 克 紅蘿蔔, 切塊
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 15 克 蒜頭
- 20 克 油
- 10 克 乾香菇, 浸泡至軟,切丁
- 1 大匙 米酒
- 30 克 豆干, 切丁
- 1 ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 醬油
茄汁醬
- 30 克 洋蔥, 切塊
- 10 克 油
- 200 克 蕃茄 ,切塊
- 100 克 蕃茄醬
- 50 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 大匙 糖
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g