Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
薑黃飯
- 1150 克 水
- 2 茶匙 薑黃粉
- 1 茶匙 咖哩粉
- 1 塊 高湯塊 (大骨高湯或雞高湯)
- 200 克 白米, 洗淨、瀝乾水份
酸辣鳳梨豬
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 30 克 蒜頭
- 100 克 紅蘿蔔, 切塊
- 25 克 油
- 300 克 豬絞肉
- 30 克 檸檬汁
- 10 克 魚露
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 醬油
- 10 克 糖
- 50 克 小蕃茄, 一開四
- 100 克 新鮮鳳梨, 去皮、去芯,切小丁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 31.9 g
- Vezels
- 4.7 g