Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 克 芋頭 去皮,,切塊(約1.5公分)
- 500 克 去骨雞腿排 ,切塊(約4公分)
- 560 克 水
- 15 克 油
- 20 克 蒜頭 ,去皮
- 20 克 紅蔥頭 ,去皮
- 5 枝 乾辣椒 ,切段(約2公分)
- 10 克 豆豉 (乾),沖洗後瀝乾
- 15 克 紹興酒
- 35 克 蠔油
- 20 克 糖
- 20 克 醬油
- 15 克 青蔥 ,切段(約3公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 切片 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 4.3 g