Apparaten en accessoires
白斬雞腿
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
4 人份
Ingrediënten
-
水1700 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 約450克3 隻
-
鹽2 茶匙
-
紹興酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
冰水
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
525.5 mg
Eiwitten
16.3 g
Calorieën
1073.4 kJ /
256.8 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
108.3 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台味舒肥
10 recepten
Taiwan
Taiwan