白斬雞腿

白斬雞腿

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 1700 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 約450克
    3 隻
  • 2 茶匙
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 冰水

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 525.5 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 1073.4 kJ / 256.8 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 108.3 g
Koolhydraten 0.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...