Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
溏心蛋
- 40 克 糖
- 1890 克 水
- 90 克 清酒
- 45 克 醬油
- 45 克 味醂
- 4 顆 蛋
- 冰水
中華冷麵醬
- 6 克 薑
- 40 克 白醋
- 50 克 醬油
- 15 克 糖
- 1 大匙 水
- 1 茶匙 熟白芝麻
- 1 茶匙 白芝麻油
- ½ 茶匙 辣油
配料和組裝
- 130 克 蝦仁 ,剖背,清除腸泥
- ½ 茶匙 白芝麻油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 1 大匙 乾海帶芽
- 1500 克 水
- 250 克 新鮮拉麵麵條 ,日式拉麵
- 玉米 ,適量
- 80 克 小黃瓜 ,切絲
- 80 克 番茄 ,切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2521.8 kJ / 603.3 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 287 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2376.4 mg