Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
花生碎
- 50 克 鹽味烤花生
泰式酸辣汁
- 30 克 紅蔥頭 ,去皮切段
- 1 根 朝天椒 ,切段
- 12 克 蒜頭
- 50 克 新鮮檸檬汁 (綠檸檬)
- 15 克 泰式魚露
- 30 克 水
- 30 克 糖
- 10 克 香菜 ,取梗,切碎 (optioneel)
蒸中卷和組裝
- 1000 克 水
- 130 克 中卷 ,切圈
- 300 克 蒟蒻麵
- 60 克 小黃瓜 ,切絲
- 50 克 洋蔥 ,切絲
-
80
克 番茄 ,切片
of 80 克 小番茄 ,切片 - 香菜 適量,取葉,切碎
- 新鮮薄荷葉 ,取葉,切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3362 kJ / 810.5 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 168.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1368.8 mg