Apparaten en accessoires
茶油菠菜豬肝湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 人份
Ingrediënten
-
豬肝 切斜片(約1公分厚)100 克
-
水 (含浸泡和烹煮用)1650 克
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
菠菜 切段(約5公分)100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
236.8 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
492.6 kJ /
117.8 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
4243.6 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan