Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 牛腩 ,切塊(約4-5公分)
-
1
枝 新鮮香茅 ,切碎(約0.3公分)
of 1 茶匙 乾燥香茅 ,切碎 - ½ 茶匙 肉桂粉
- 1 茶匙 咖哩粉
- 3 大匙 魚露
- ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
- 25 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 15 克 蒜頭 ,略為拍扁
- 125 克 蕃茄糊
- 600 克 罐裝切碎蕃茄
- 15 克 冰糖
- 700 克 水
- 1 粒 八角
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊(約2.5公分)
- 200 克 白蘿蔔 ,切塊(約2.5公分)
- 1 茶匙 鹽
- 2 條 法國麵包
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 7082.4 kJ / 1694.4 kcal
- Eiwitten
- 87.5 g
- Koolhydraten
- 173.7 g
- Vetten
- 67.8 g
- Vezels
- 7.4 g