Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 紅蔥頭
- 20 克 油
- 30 克 乾香菇 ,泡軟,切條(約0.5公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,,切丁(約1.5公分)
- 30 克 玉米筍 ,切丁(約1.5公分)
- 30 克 蠔油
- ⅛ 茶匙 五香粉
- ¼ - ½ 茶匙 白胡椒粉 (依個人口味調整)
- 280 克 高湯
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 150 克 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
- 50 克 廣式臘腸 ,切薄片(約0.5公分)
- 150 克 炸芋頭 ,切丁(約1.5公分)
- 30 克 毛豆仁
- 750 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1809 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 7.8 g