Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 紅蘿蔔, 去皮洗淨,切絲
- 1 茶匙 鹽
- 1300 克 水
- 8 條 新鮮四季豆, 去頭尾,切段
- 1 把 冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段
- 8 隻 生白蝦, 去殼,開背去腸泥
- 8 張 越南春捲皮
- 8 片 美生菜, 洗淨,切細絲
- 3 枝 新鮮香菜, 只取葉子
- 1 粒 蒜頭
- ½ 條 新鮮紅辣椒
- 2 大匙 萊姆汁
- 2 大匙 魚露
- 1 大匙 米醋
- 2 大匙 冰糖粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 743 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 13.29 g
- Koolhydraten
- 30.374 g
- Vetten
- 0.653 g
- Vezels
- 2.108 g