越式鮮蝦卷

越式鮮蝦卷

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 紅蘿蔔 去皮洗淨,切絲
    40 克
  • 1 茶匙
  • 1300 克
  • 新鮮四季豆 去頭尾,切段
    8 條
  • 冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段
    1 把
  • 生白蝦 去殼,開背去腸泥
    8 隻
  • 越南春捲皮
    8 張
  • 美生菜 洗淨,切細絲
    8 片
  • 新鮮香菜 只取葉子
    3 枝
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮紅辣椒
    ½ 條
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    2 大匙
  • 米醋
    1 大匙
  • 冰糖粉
    2 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.29 g
Calorieën 743 kJ / 177 kcal
Vetten 0.653 g
Vezels 2.108 g
Koolhydraten 30.374 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...