香料烤雞

香料烤雞

4.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 20min
8 人份

Ingrediënten

  • 橄欖油
    5 大匙
  • 新鮮柳橙汁
    120 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 1 ½ 大匙
  • 紅椒粉
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 乾燥茴香籽
    1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • 烏斯特調味醬
    25 克
  • 全雞
    1 隻
  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    150 克
  • 蘋果 (任何種類) 不去皮,切塊(約4公分)
    250 克
  • 小番茄 對切
    15 粒
  • 西洋芹 切段(約4公分)
    80 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約4公分)
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 30.1 g
Calorieën 1959.5 kJ / 468.8 kcal
Vetten 32.6 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...