Apparaten en accessoires
檸檬燒雞
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)600 克
-
橄欖油½ 大匙
-
日式醬油3 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒2 大匙
-
檸檬汁½ 顆
-
蔥 切段30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
943 kJ /
225 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan