檸檬燒雞
TM5 TM6

檸檬燒雞

3.6 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 克 蒜頭
  • 100 克 洋蔥, 切塊
  • 600 克 帶皮去骨雞腿肉, 切塊(約5公分)
  • ½ 大匙 橄欖油
  • 3 大匙 日式醬油
  • 2 大匙 味醂
  • 2 大匙 清酒
  • ½ 顆 檸檬汁
  • 30 克 蔥, 切段

Voeding
per 1 人份
Calorieën
943 kJ / 225 kcal
Eiwitten
23.1 g
Koolhydraten
5.9 g
Vetten
10.4 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten