檸檬燒雞

檸檬燒雞

3.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    600 克
  • 橄欖油
    ½ 大匙
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 檸檬汁
    ½ 顆
  • 切段
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 23.1 g
Calorieën 943 kJ / 225 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 5.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...