山藥豆奶蔬菜濃湯

山藥豆奶蔬菜濃湯

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 人份

Ingrediënten

  • 新鮮山藥 去皮切塊
    250 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 洋蔥 切絲
    250 克
  • 無糖豆漿
    470 克
  • 500 克
  • 馬鈴薯 切小塊
    250 克
  • 紅蘿蔔 切小塊
    100 克
  • 玉米粒
    150 克
  • 高麗菜 切小片
    150 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 5.5 g
Calorieën 883 kJ / 211 kcal
Vetten 8.14 g
Vezels 5.36 g
Koolhydraten 30.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...