Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 克 冷開水
- 15 克 醬油
- 5 克 糖
- 15 克 蕃茄醬
- 1 茶匙 太白粉
- 1000 克 水 (川燙用)
- 10 克 米酒
- 25 克 薑, 切片
- 300 克 大腸頭, 切片
- 15 克 花椒油
- 1 茶匙 花椒粒
- 10 克 蒜頭, 切片
- 15 克 蔥, 切段(5公分)
- 30 克 酸菜, 切片
- 15 克 鹽味花生, 烘烤
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 1 g