Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 200 克 韭菜花 ,切段(約5公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲(長約5公分)
- 50 克 新鮮香菇 ,切條(約0,5公分)
- 150 克 甜不辣 ,切斜片(約1公分)
- 15 克 水
- ½ 茶匙 糖
- 10 克 米酒
- 10 克 醬油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 519.8 kJ / 124.4 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 2.4 g