Apparaten en accessoires
雞肉豆腐漢堡排
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
1 完整食譜
Ingrediënten
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時60 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)60 克
-
板豆腐 擠乾水份,切塊60 克
-
高麗菜葉 切塊60 克
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Eiwitten
19.92 g
Calorieën
635 kJ /
151 kcal
Vetten
3.06 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
10.92 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
嬰幼兒副食品
11 recepten
Taiwan
Taiwan