Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
- 60 克 紅蘿蔔, 切塊(約2公分)
- 60 克 板豆腐, 擠乾水份,切塊
- 60 克 高麗菜葉, 切塊
- 500 克 水
- Voeding
- per 1 份食譜
- Calorieën
- 635 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 19.92 g
- Koolhydraten
- 10.92 g
- Vetten
- 3.06 g
- Vezels
- 2.7 g