雞肉豆腐漢堡排

雞肉豆腐漢堡排

2.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    60 克
  • 板豆腐 擠乾水份,切塊
    60 克
  • 高麗菜葉 切塊
    60 克
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Eiwitten 19.92 g
Calorieën 635 kJ / 151 kcal
Vetten 3.06 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 10.92 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...