Apparaten en accessoires
五花肉炒豆干
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
水700 克
-
帶皮五花肉 切條200 克
-
五香豆干 切條200 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切斜片1 枝
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
409.2 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1172.9 kJ /
280.6 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
29.2 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
超市系列-豬肉
10 recepten
Taiwan
Taiwan