Apparaten en accessoires
雪菜炒肉絲
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油30 克
-
雪菜 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲20 克
-
糖½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
672 kJ /
161 kcal
Vetten
13 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
元氣便當菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan