Apparaten en accessoires
炸蛋蔥油餅
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
6 片
Ingrediënten
-
中筋麵粉270 克
-
鹽1 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)125 克
-
冷水65 克
-
油 少許,抹油和刷油用
-
蔥 切蔥花30 克
-
油炸油80 克
-
蛋6 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
1464 kJ /
350 kcal
Vetten
19.3 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
32.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
麵粉實驗室(上)
76 recepten
Taiwan
Taiwan