炸蛋蔥油餅

炸蛋蔥油餅

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
6 片

Ingrediënten

  • 中筋麵粉
    270 克
  • 1 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    125 克
  • 冷水
    65 克
  • 少許,抹油和刷油用
  • 切蔥花
    30 克
  • 油炸油
    80 克
  • 6 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Eiwitten 12.5 g
Calorieën 1464 kJ / 350 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 32.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...